Kirkkovuori Nature Observation Tower, Karstula

3.2
#45 of 46 in Things to do in Central Finland
Observation Deck · Hidden Gem · Tourist Spot
Kirkkovuori Nature Observation Tower is located in Karstula. Plan your Kirkkovuori Nature Observation Tower visit and explore what else you can see and do in Karstula using our Karstula trip itinerary maker app.
Create an itinerary including Kirkkovuori Nature Observation Tower

Kirkkovuori Nature Observation Tower reviews

Rate this attraction
TripAdvisor traveler rating
TripAdvisor traveler rating 3.5
3 reviews
Google
4.7
TripAdvisor
 • Visiting friends in the area we had heard of the beautiful view from the tower. After roaming the town - as the tower was hard to find - we finally found it. It is a steep path from the parking lot...  more »
Google
 • Todella kannattaa käydä täällä. Tornista avautuu upeat näkymät Pääjärven yli Karstulan keskusaan 🌄🌅 Tämä näkötorni on maailman korkein hirsinen rakennelma , se on yli 20 metriä korkea ja sinne johtaa helppo kulkuinen luontopolku . Luonto ja näkymät antavat iloa silmille🌳🌲☀️✨⛵. Laavulla voi sitten ravita ruumista. Ja luontokirkossa sielua.Mielelläni Suosittelen tätä monipuolista vuotta retki ja tutustumis kohteeksi🍀👍
 • Olipas hieno paikka. Laavu on viimeisen päälle ja tilaa löytyy. Tornista hienot näköalat. Google ohjaa alueelle valitettavasti kännykkämaston kautta jos tulee etelästä päin. Mene isoa tietä pitkin kunnes on ohjaus alueelle erikseen. Alueella useita polkuja ja luontoon sisään pääsee helposti. Peikkopolku oli lapsille hieno kokemus ja suosittelen sen kulkemaan. Polku oli vaativa. Hieman kaipasi käyttöohjetta kiikareihin kun ei ollut tietoa mikä raha sinne kelpaa:) Laitettiin sitten kolehtiin:) Siistit WCt alueella, siitä erityismaininta.

Plan your trip to Karstula

 • Get a personalized trip
  A complete day by day itinerary
  based on your preferences
 • Customize it
  Refine your trip. We'll find the
  best routes and schedules
 • Book it
  Choose from the best hotels
  and activities. Up to 50% off
 • Manage it
  Everything in one place.
  Everyone on the same page.