Varkaus Water Tower Terrace, Varkaus

4.3
#14 of 46 in Things to do in Northern Savonia
Observation Deck · Landmark
Create an itinerary including Varkaus Water Tower Terrace
Varkaus Water Tower Terrace is located in Varkaus. Make Varkaus Water Tower Terrace part of your personalized Varkaus itinerary using our Varkaus online trip itinerary builder.
Create an itinerary including Varkaus Water Tower Terrace

Varkaus Water Tower Terrace reviews

Rate this attraction
TripAdvisor traveler rating
TripAdvisor traveler rating 4.0
29 reviews
Google
4.4
TripAdvisor
 • This building has apartments, water tower and a terrace all in one! It has a great view and a sun deck to lie on. There were nice waffles but also another specialities, for example non-alcoholic... 
  This building has apartments, water tower and a terrace all in one! It has a great view and a sun deck to lie on. There were nice waffles but also another specialities, for example non-alcoholic...  more »
 • This is the best place to see hole city. You can also eat and drink there. This place is a must place to visit in summertime. 
  This is the best place to see hole city. You can also eat and drink there. This place is a must place to visit in summertime.  more »
Google
 • Paikkana todella upea ja uniikki. Vesitorni jossa myös asuntoja joita ei muissa vesitorneissa ole en ole nähnyt enkä kuullut. Hienot näkymät korkeuksista ja hyvää kahvia, jäätelöä, suolaista ja makeaa kahvileipää. Tosi iloinen, ystävällinen ja palveleva henkilökunta 🤗👍👌❣️. Lämpimästi suosittelen poikkeamaan ☕🥤🥧🌳🌅🌈
 • Terassikahvila Torni sijaitsee Varkauden vesitornin katolla keskustan liepeillä. Tila on viihtyisä ja maisemat ovat upeat, sillä kahvila on 16:ssa kerroksessa, ja parvekkeelta on näkymät kaikkiin suuntiin. Palvelu on erinomaista, ja ruoka laadukasta ja maukasta. Etenkin bataattiranskalaiset ovat mielestäni parempia kuin muualla. Hinnat ovat kohtuulliset. Paikka on myös ainutlaatuinen, koska kyseessä on Suomen ainut asuintalona toimiva vesitorni.

Plan your trip to Varkaus

 • Get a personalized trip
  A complete day by day itinerary based on your preferences
 • Customize it
  Refine your trip. We'll find the
  best routes and schedules
 • Book it
  Choose from the best hotels and activities. Up to 50% off
 • Manage it
  Everything in one place. Everyone on the same page.